Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Gary Oldman στο Apple TV+ για το κατασκοπευτικό δράμα Slow Horses

*
Το Apple TV+ κατάφερε να εξασφαλίσει ένα σημαντικό όνομα για το περιεχόμενό του και συγκεκριμένα τον Gary Oldman για το Slow Horses. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στο κατασκοπευτικό δράμα Slow Horses, που είναι προσαρμογή των ομώνυμων βιβλίων του Mike Herron. Η ξένη σειρά θα βασιστεί στο πρώτο novel και εξιστορεί την πορεία μιας ομάδας Βρετανών πρακτόρων που αντιμετωπίζουν μια σειρά από δυσκολίες λόγω σημαντικών λαθών στη διάρκεια μιας αποστολής. O Gary Oldman θα δώσει σάρκα και οστά στον αρχηγό της ομάδας, τον Jackson Lamb. Η συγκεκριμένη προσθήκη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη νέα πλατφόρμα της Apple που βρίσκεται ξεκάθαρα σε αναζήτηση αρκετού και ποιοτικού περιεχομένου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*